DEKAR ASMALI HAYAT PROJESİ

İstanbul / Beylikdüzü

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 78,000 m²

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Dekar Asmalı Hayat, İstanbul Beylikdüzü’nde bahçeli bir yaşamla, eşsiz deniz manzarasını bir araya getiriyor. 78.000 m2’lik bir alanda, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari ünitelere sahip Dekar Asmalı Hayat, sizi yeşil bir büyü ile sarıyor. 149 m2’den 361 m2’ye kadar değişen büyüklüklerde, tek kat ve dublekslerden oluşan 244 bahçeli ev yaşamınızda yeni bir sayfa açıyor. 4.350 m2’yi kapsayan ticari alanlar, Dekar Asmalı Hayat’ta her şeyin elinizin altında olması için size tüm olanakları sunuyor. Çeşitli dükkan ve mağazaların olacağı bu alanda, her türlü ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz

Beylikdüzü Marmara mahallesinde bulunan 78 bin metrekare alan üzerine 420 bağımsız bölümden villa ve ticari alanların oluşacak olan Asmalı Hayat projesinde bu ay inşaatın başlaması bekleniyor.

İçinde hem mavi hem de yeşil geçen

kaç öykü kaldı İstanbul'da.
Dekar Asmalı Bahçeler, İstanbul Bahçeşehir’de, sizi hayal
ettiğiniz bahçeli bir öyküye davet ediyor.
Dekar Asmalı Hayat, İstanbul Beylikdüzü’nde bahçeli bir yaşamla, eşsiz deniz manzarasını bir araya getiriyor.

78.000 m2’lik bir alanda, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari ünitelere sahip Dekar Asmalı Hayat, sizi yeşil bir büyü ile sarıyor. 149 m2’den 361 m2’ye kadar değişen büyüklüklerde, tek kat ve dublekslerden oluşan 244 bahçeli ev yaşamınızda yeni bir sayfa açıyor.
Yeşilin sardığı özgün bir mimari ile
tanışın...
Dekar Asmalı Hayat, cephelerde kullanılan doğal taş kaplamaları ile geleneksel Türk mimarisini modern mimari ile harmanlayarak tek bir kimlikte bir araya getiriyor. Zengin bir mirasın ruhu, günümüzün göz alıcı karakteri ile yaşamınıza zenginlik katıyor.

Dışarıda bir bahçe,
içeride mükemmellik...
Dekar Asmalı Hayat’ta 3+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklükteki bahçeli evlerden birini seçebilir, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş kullanışlı alanları ve göz alıcı tasarımı ile size özel bir hikayeye adım atabilirsiniz.
Her alanda
yeni bir mutluluk...
Dekar Asmalı Bahçeler size fonksiyonel birestetik anlayışı ile tasarlanmış modern bir yaşam sunuyor. Dekar Asmalı Hayat’ta yaşamın keyifle geçmesi için, sizi her köşede estetik ve fonksiyonellik karşılıyor. Akıllıca tasarlanmış, hayata kolaylık katan çözümler ve geniş alanlar, ailenizle daha çok vakit geçirebilmeniz için planlanıyor.

 

 

Kendinizi hayallerinize
bırakın...
Güneşin eşlik ettiği bir havuz keyfi, Dekar Asmalı Hayat’ta yaşayabileceğiniz güzel günlerden sadece birisidir. Dilerseniz fitness salonu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurlarında yaşamın ritmini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Ruhunuzu saran bir bahçede,
güneşi karşılamak...
Dekar Asmalı Hayat’ta tüm evlerin bahçesi vardır ve bir bölümü deniz manzarasına sahiptir. Dilerseniz denizin maviliğine doğru kahvenizi yudumlar dilerseniz bahçenizde ailenizle keyifli anları paylaşırsınız. Sizi saran yeşil bir dünya, şehrin içinde doğanın bütün güzelliklerini sunar.
Eşsiz bir yaşamın kalbi
burada atıyor...
4.350 m2’yi kapsayan ticari alanlar, Dekar Asmalı Hayat’ta her şeyin elinizin altında olması için size tüm olanakları sunuyor.

Çeşitli dükkan ve mağazaların olacağı bu alanda, her türlü ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

İstanbul / Beylikdüzü

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
BEYLİKDÜZÜ YAKUPLU BÖLGESİ HAKKINDA BİLGİ

Beylikdüzü, İstanbul’un batıdaki ilçelerinden biridir. Güneyinde Marmara Denizi, doğusunda Avcılar, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde ise Esenyurt ilçeleri vardır. Yüzölçümü 360 km2 dir.

 

Beylikdüzü İstanbul'un gecekondu yapılaşması olmayan nadir ilçelerinden birisidir. Toplu konut projeleri ve lüks sitelere ev sahipliği yapan ilçede belediyenin yaptığı araştırmaya göre, yaşayanların yüzde 40'ının üniversite mezunudur. Beylikdüzü İstanbul'un en kozmopolit ilçelerinden biridir, bu özelliği bir Türkiye mozaiği gibidir ve ilçede hatırı sayılı sayıda yabancı vatandaş da ikamet etmektedir. Beylikdüzü ilçesi kişi başına 10M²'yi aşan yeşil alanları ile bir Avrupa kenti standartlındadır.[4] Beylikdüzü ilçesinin hemen hemen her sokağı ve caddesinde simetrik aralıklarla ağaçlar bulunmaktadır. Geniş caddeleri, bulvarları, kaldırımları ve yeşil alanları ile Beylilkdüzü İstanbul'un planlı kentleşmiş yeni yüzünü temsil etmektedir. Beylikdüzü daha da yeşillenmeye devam etmektedir. Cumhuriyet Mahallesi ve Adnan Kahveci Mahallesi arasında kalan dev vadide Yeşil Vadi Botanik Parkı yapımı sürmektedir.[5] Kumkapı'da bulunan İstanbul Su Ürünleri Hali, Beylikdüzü ilçesi Gürpınar sahiline taşınacaktır.[6] Bu durum ilçede yaşayan çevreye duyarlı kişilerin Su Ürünleri Hali'nin körfezi ve sahili kirleteceği ve Beylikdüzü'ne trafik yükü getireceği için büyük tepkisine yol açmıştır.

Beylikdüzü'ne ulaşım ilçeye Metrobüs hattının uzatılması ile rahatlamıştır.[12] Metrobüs ile Beylikdüzü'ne 24 saat ulaşım mümkündür.[13] Beylikdüzü Zincirlikuyu arası Metrobüs ile ortalama 60 dakika sürmektedir. Metrobüs dışında ilçeye Taksim'den ekspres otobüsler hareket etmektedir, 145T otobüsü Taksim'den doğrudan Cumhuriyet, Barış, Büyükşehir mahallelerine, 145M otobüsü ise Taksim'den doğrudan Adnan Kahveci mahallesine gitmektedir. Beylikdüzü ilçesi E-5 karayolu üzerinde yer aldığı için Yenibosna ve Bakırköy kalkışlı Büyükçekmece yönüne giden tüm toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.

 

Ayrıca yakın gelecekte Beylikdüzü-Bakırköy Metrosu'nun Ulaştırma Bakanlığı tarafından temelinin atılması planlanmaktadır.[14] Bu hat aynı zamanda Yenikapı - İncirli Metro hattına bağlanacaktır.[15]

 

Beylikdüzü Atatürk Havalimanı'na 13 KM uzaklıktadır. Beylikdüzü'den TEM'e (Avrupa Transit Karayolu) Hadıköy ve Esenyurt olmak üzere 2 adet bağlantı yolu vardır.

 

 

Hadımköy-Beykent Metrobüs İstasyonu

Beylikdüzü'ne giden toplu taşıma araçları[değiştir | kaynağı değiştir]

458 Gürpınar - Yenibosna

76 Beylikdüzü - Bakırköy

400A Yenibosna - Beykent, Adnan Kahveci Mahallesi

142B Albatros - Beylikdüzü - Halkalı - Bahçeşehir - F.S.M Hastanesi

145 İ. Marmara Evleri - Yenikap

76G Gürpınar - Avcılar Metrobüs

144B Beylikdüzü - Fatih Üniversitesi

Beylikdüzü'ne giden ekspres toplu taşıma araçları;[değiştir | kaynağı değiştir]

145M Yeşilkent - Beykent - Esenyurt - Taksim (Çiftkatlı Ekspres)

145T Beylikdüzü - Taksim (Çiftkatlı Ekspres)

Beylikdüzü'ne giden Metrobüs hatları;[değiştir | kaynağı değiştir]

34C Beylikdüzü - Cevizlibağ arasında çalışan Metrobüs hattı.

34BZ Beylikduzu - Zincirlikuyu arasi çalisan Metrobüs hatti.

34G Beylikdüzü - Söğütlüçeşme arası gece geç saatlerde çalışan hat.

Beylikdüzü E5'ten geçen diğer toplu taşıma araçları;[değiştir | kaynağı değiştir]

303 Silivri - Yenibosna Metro

401 Çatalca - Yenibosna Metro

401T Tepekent - Yenibosna Metro

418 Hadımköy - Yenibosna Metro

429 Kıraç - Yenibosna Metro

448 Mimarsinan - Yenibosna Metro

76C Büyükçekmece - Bakırköy

HT18 Hadımköy - Avcılar Metrobüs

HT48 Hünkartepe - Batıkent - Avcılar Metrobüs

 

Beylikdüzü Metrobüs İstasyonu.

Beylikdüzü'ne giden minibüs hatları[değiştir | kaynağı değiştir]

Büyükçekmece Sahil - Beykent - Migros Beylikdüzü

Büyükçekmece Sahil - Beylikdüzü E-5 - Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi - Esenyurt Merkez - Esenkent (Bahçeşehir)

Beylikdüzü - Avcılar

Adnan Kahveci Mahallesi - Yakuplu Hükümet Konağı

Migros Beylikdüzü - Beykent - Dereağzı Mahallesi (Sahil)

EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri dekar asmali hayat projesi dekar asmali hayat istanbul beylikd uuml;z uuml; rsquo;nde bah ccedil;eli bir yasamla essiz deniz manzarasini bir araya getiriyor nbsp;78000 m2 rsquo;lik bir alanda 3 1 4 1 ve 5 1 evlerden olusan 7 tip konut ve ticari uuml;nitelere sahip dekar asmali hayat sizi yesil bir b uuml;y uuml; ile sariyor 149 m2 rsquo;den 361 m2 rsquo;ye kadar degisen b uuml;y uuml;kl uuml;klerde tek kat ve dublekslerden olusan 244 bah ccedil;eli ev beylikduzuyakuplumarmara mah konut projeleri EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri,dekar,asmali,hayat,projesi,dekar,asmali,hayat,istanbul,beylikdüzü’nde,bahçeli,bir,yasamla,essiz,deniz,manzarasini,bir,araya,getiriyor, 78,000,m2’lik,bir,alanda,3+1,4+1,ve,5+1,evlerden,olusan,7,tip,konut,ve,ticari,ünitelere,sahip,dekar,asmali,hayat,sizi,yesil,bir,büyü,ile,sariyor,149,m2’den,361,m2’ye,kadar,degisen,büyüklüklerde,tek,kat,ve,dublekslerden,olusan,244,bahçeli,ev,beylikduzu,yakuplu,marmara,mah,konut,projeleri, EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri dekar asmali hayat projesi dekar asmali hayat istanbul beylikd uuml;z uuml; rsquo;nde bah ccedil;eli bir yasamla essiz deniz manzarasini bir araya getiriyor nbsp;78000 m2 rsquo;lik bir alanda 3 1 4 1 ve 5 1 evlerden olusan 7 tip konut ve ticari uuml;nitelere sahip dekar asmali hayat sizi yesil bir b uuml;y uuml; ile sariyor 149 m2 rsquo;den 361 m2 rsquo;ye kadar degisen b uuml;y uuml;kl uuml;klerde tek kat ve dublekslerden olusan 244 bah ccedil;eli ev beylikduzuyakuplumarmara mah konut projeleri