VİRA İSTANBUL PROJESİ

İstanbul / Beylikdüzü

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 92,000 m²

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Beylikdüzü’nün en cazip yaşam projesi Viraistanbul, 92.000 m2lik geniş bir arazi içinde yer alıyor ve toplam 17 bloktan oluşuyor. 1+1’den 4+1’e degişen 1.189 konut ve 31 dükkana da ev sahipliği yapan proje canlı bir sosyal hayat sunuyor. Beylikdüzü’nün içinden sahile kadar uzanan Yaşam Vadisi üzerinde bulunan Viraistanbul, dinlenme, eğlenme ve spor alanlarından eğitim ve sağlık tesislerine, çok çeşitli kamu hizmetlerine yürüme mesafesinde yer almasıyla da benzerlerinden ayrılıyor.

Geleceğin Değerine Şimdiden Sahip Olun...

Geniş limanıyla deniz ticaretinin, modern marinasıyla ise deniz turizminin yeni merkezlerinden biri Beylikdüzü,! Eğitimli ve hoşgörülü nüfusu, geniş ve ferah caddeleri, semti sarıp sarmalayan yeşil alanları, temiz havası, gelişmiş eğitim ve sağlık imkanlarıyla renkli ve canlı bir hayat vaat ediyor.

Olanaklar

Hayatın Merkezinde Siz Varsınız

Viraistanbul’da, çok çeşitli sosyal donatıları ve merkezi ulaşım ağı ile İstanbul’un en büyük parkı Yaşam Vadisi’ne komşu olma fırsatı da sizi bekliyor! 1.000.000 m2lik alana kurulan Yaşam Vadisi, sadece Beylikdüzü için değil İstanbul için de benzersiz ve heyecan verici bir belediyecilik projesi. Türkiye’nin en büyük şehir parkı olmaya hazırlanan Vadi, şehrin yeni çekim noktalarından biri haline gelmeyi hedefliyor.

Şartname

Vira İstanbul'da Okula Gitmek 5 Dakika!

Proje yakınında hem Anadolu hem de Fen Lisesi yer alıyor. Viraistanbul’a komşu Eğitim Vadisi ise anaokulundan üniversiteye birçok okulu bünyesinde barındırıyor.

Fiyatlar

GÜNCEL FİYAT İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.

İstanbul / Beylikdüzü

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri vira istanbul projesi beylikd uuml;z uuml; rsquo;n uuml;n en cazip yasam projesi viraistanbul 92000 m2lik genis bir arazi i ccedil;inde yer aliyor ve toplam 17 bloktan olusuyor 1 1 rsquo;den 4 1 rsquo;e degisen 1189 konut ve 31 d uuml;kkana da ev sahipligi yapan proje canli bir sosyal hayat sunuyor beylikd uuml;z uuml; rsquo;n uuml;n i ccedil;inden sahile kadar uzanan yasam vadisi uuml;zerinde bulunan viraistanbul dinlenme eglenme ve spor alanlarindbeylikduzukavaklibaris mah konut ticari projeler EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri,vira,istanbul,projesi,beylikdüzü’nün,en,cazip,yasam,projesi,viraistanbul,92,000,m2lik,genis,bir,arazi,içinde,yer,aliyor,ve,toplam,17,bloktan,olusuyor,1+1’den,4+1’e,degisen,1,189,konut,ve,31,dükkana,da,ev,sahipligi,yapan,proje,canli,bir,sosyal,hayat,sunuyor,beylikdüzü’nün,içinden,sahile,kadar,uzanan,yasam,vadisi,üzerinde,bulunan,viraistanbul,dinlenme,eglenme,ve,spor,alanlarind,beylikduzu,kavakli,baris,mah,konut,+,ticari,projeler, EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri vira istanbul projesi beylikd uuml;z uuml; rsquo;n uuml;n en cazip yasam projesi viraistanbul 92000 m2lik genis bir arazi i ccedil;inde yer aliyor ve toplam 17 bloktan olusuyor 1 1 rsquo;den 4 1 rsquo;e degisen 1189 konut ve 31 d uuml;kkana da ev sahipligi yapan proje canli bir sosyal hayat sunuyor beylikd uuml;z uuml; rsquo;n uuml;n i ccedil;inden sahile kadar uzanan yasam vadisi uuml;zerinde bulunan viraistanbul dinlenme eglenme ve spor alanlarindbeylikduzukavaklibaris mah konut ticari projeler