AVENUE İSTANBUL PROJESİ

İstanbul / Büyükçekmece

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 3,000 m²

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Avenue İstanbul Yaşam Seçenekleri

Sıcacık yuvanızda muhteşem bir Marmara Denizi, alt katınızda tüm renkleriyle hayatı kucaklayan bir alışveriş caddesi... 

Yeni evinizde sizi mutlu edecek tüm detaylar 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle sizleri bekliyor.

Avenue İstanbul'da evlerin planları ferahlığı ve konforu ön plana alan tüm detaylar düşünülerek tasarlandı.Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü manzarasının keyfini sürekli sağlamaya yönelik cephe çözümleri üretildi. Her biri geniş balkona sahip dairelerin deniz ve göl manzaralı olması, projenin en önemli özelliklerinden biri.

İstanbul Avrupa Yakası Beykent’e hayatı güzelleştirecek yeni bir cadde geliyor. Ulaşım ağlarının merkezinde, E-5’in yanı başında, TEM otoyolu bağlantısının yanında, Beykent’in girişinde Konut, Ofis ve Avm konseptli Avenue İstanbul ile mutluluğun caddesinde yaşayın.

Olanaklar

Dünya lezzetlerinden oluşan cafe ve restoranlar, moda ve eğlence durakları Avenue İstanbul ile artık evinizin konforunda. Hayatın buluşma noktası Avenue İstanbul’da dilerseniz güzel bir gün yaşayın, dilerseniz sevdiklerinizle açık hava Avenue meydanda yemyeşil bahçelerin tadını çıkarın.

 

 

Avenue İstanbul Meydan

Cadde yaşamında aradığınız alışveriş keyfini Dünya ve Türkiye’nin gözde markalarıyla Avenue İstanbul’da bulacaksınız. Cafeler, restoranlar, çocuk eğlence alanları ve günlük hayatı kolaylaştıracak ticari alanlar yeni nesil yaşam merkezinde yer alacak. Toplam 170 ticari ünite evinizin hemen altında hizmet verecek.

 

Üstü açılır kapanır teknolojisi ile alışverişte her anın tadını çıkarabileceksiniz.

 

Avenue İstanbul Keyifli Alışverişin Caddesi

Avenue İstanbul ailenizle birlikte keyifle vakit geçirip, tüm beklentilerinize kolayca ulaşabileceğiniz sosyal donatıya sahip yeni nesil bir yaşam merkezi.

 

Yeme-içme ve gastronominin, eğlencenin, sanatın ve modanın yeni adresi Avenue İstanbul olacak.

 

Avenue İstanbul Gastronomi

Avenue İstanbul Lezzetin Caddesinde

Avenue İstanbul’da dünya mutfağından, yerel tatlara uzanan bir yolculuk sizi bekliyor.İçerisinde birbirinden farklı lezzetleri tadabileceğiniz gastronomi sokağında dünyaca ünlü restoranlardan etnik tatlara kadar birçok seçenek sizleri bekliyor.

 

Gastronomi sokağı, yeni bir yeme-içme deneyimi yaşamanız için tasarlandı.

Fiyatlar

Avenue İstanbul Fiyat Listesi

Tip: Metrekare: Fiyat:

1+1

89 m²

685.000 - 726.000 TL

2+1

139 - 156 m²

983.000 - 1.135.000 TL

3+1

187 m²

1.285.000 - 1.628.000 TL

İstanbul / Büyükçekmece

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri avenue istanbul projesi avenue istanbul yasam se ccedil;eneklerisicacik yuvanizda muhtesem bir nbsp;marmara denizi alt katinizda t uuml;m renkleriyle hayati kucaklayan bir alisveris caddesi nbsp;yeni evinizde sizi mutlu edecek t uuml;m detaylar nbsp;1 1 2 1 3 1 nbsp;se ccedil;enekleriyle sizleri bekliyorbuyukcekmecebuyukcekmececumhuriyet mah konut ticari projeler EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri,avenue,istanbul,projesi,avenue,istanbul,yasam,seçeneklerisicacik,yuvanizda,muhtesem,bir marmara,denizi,alt,katinizda,tüm,renkleriyle,hayati,kucaklayan,bir,alisveris,caddesi,, yeni,evinizde,sizi,mutlu,edecek,tüm,detaylar 1+1,2+1,3+1 seçenekleriyle,sizleri,bekliyor,buyukcekmece,buyukcekmece,cumhuriyet,mah,konut,+,ticari,projeler, EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri avenue istanbul projesi avenue istanbul yasam se ccedil;eneklerisicacik yuvanizda muhtesem bir nbsp;marmara denizi alt katinizda t uuml;m renkleriyle hayati kucaklayan bir alisveris caddesi nbsp;yeni evinizde sizi mutlu edecek t uuml;m detaylar nbsp;1 1 2 1 3 1 nbsp;se ccedil;enekleriyle sizleri bekliyorbuyukcekmecebuyukcekmececumhuriyet mah konut ticari projeler