BABACAN PREMIUM PROJESİ

İstanbul / Esenyurt

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 28,500 m²

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Babacan Premium’u inşa ederken İstanbul’dan ilham aldık ve hem İstanbul’a sembol bir yapı hem de geleceğe değerli bir miras bırakmak istedik... İki kıtayı birleştiren büyük kentte; yaşamı, işi ve sosyal hayatı aynı projede buluşturduk.

Birbirinin yatırım değerini besleyen Residence, Terrace, Tower, Home Office, Mall ve Suites’den oluşan karma bir proje...

İş, aile, doğa, yaşam...Geçmiş ile geleceğin, lüks ile konforun, estetik ile uyumun, doğa ile çağdaş mimarinin ideal karışımı... Babacan Premium’da hiç bir şey için hiç bir şeyden vazgeçmek zorunda değilsiniz.

 

İki etap şeklinde planlanan Babacan Premium 6 blokta 1.400 konut ve 115 ticari üniteden meydana geliyor. Babacan Premium'da 1+0 ve 1+1'ler mimarisi ve giriş çıkışı ayrı olan kulede, 2+1 ve 3+1'ler diğer 3 blok olan aile rezidanslarında yer alıyor. Eylül 2015'te inşasına başlanan projenin 1. etabı 2018 yılının Haziran ayında, 2. etabı ise 2018 yılı Eylül ayında teslim edilecek.

Olanaklar

SOSYAL ALANLAR

PREMIUM EĞLENCE
Boş zamanların yerini eğlenceli anlar alacak
Farklı ilgi alanları düşünülerek hazırlanmış alternatifli sosyal yaşam konseptlerinde günün stresinden uzak, sevdiklerinizle keyifli anlar...
PREMIUM YAŞAM
Şehrin ortasında bahçe keyfi
Ailenizle birlikte huzur dolu anlar geçirmek ve tazelenmek... Babacan Premium’un sizlere sunduğu güzelliklerden sadece biri.
PREMIUM CLUB
Burada spor geçici bir heves değil
Güne sporla başlamak gibisi yok.
PREMIUM KIDS CLUB
Çocukların eğlenceli dünyası
Sinema Odası, Açık ve Kapalı Çocuk Oyun Alanları, PlayStation Odası ve Açık Çocuk Yüzme Havuzu gibi eğlenceli ortamlar çocukların vazgeçilmezi olacak.

Fiyatlar

Babacan Premium Fiyat Listesi için Bizimle İletişime Geçin : 0532 586 55 57

İstanbul / Esenyurt

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri babacan premium projesi babacan premium rsquo;u insa ederken nbsp;istanbul rsquo;dan ilham aldik ve hem istanbul rsquo;a sembol bir yapi hem de gelecege degerli bir miras birakmak istedik iki kitayi birlestiren b uuml;y uuml;k kentte; yasami isi ve sosyal hayati ayni projede bulusturdukbirbirinin yatirim degerini besleyen residence terrace tower home office mall ve suites rsquo;den olusan karma bir projeis aile doga yasamge ccedil;mis ile gelecegin l uuml;ks ile konforun estetikesenyurtharamiderezafer mah konut ticari projeler EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri,babacan,premium,projesi,babacan,premium’u,insa,ederken istanbul’dan,ilham,aldik,ve,hem,istanbul’a,sembol,bir,yapi,hem,de,gelecege,degerli,bir,miras,birakmak,istedik,,iki,kitayi,birlestiren,büyük,kentte;,yasami,isi,ve,sosyal,hayati,ayni,projede,bulusturduk,birbirinin,yatirim,degerini,besleyen,residence,terrace,tower,home,office,mall,ve,suites’den,olusan,karma,bir,proje,,is,aile,doga,yasam,,geçmis,ile,gelecegin,lüks,ile,konforun,estetik,esenyurt,haramidere,zafer,mah,konut,+,ticari,projeler, EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri babacan premium projesi babacan premium rsquo;u insa ederken nbsp;istanbul rsquo;dan ilham aldik ve hem istanbul rsquo;a sembol bir yapi hem de gelecege degerli bir miras birakmak istedik iki kitayi birlestiren b uuml;y uuml;k kentte; yasami isi ve sosyal hayati ayni projede bulusturdukbirbirinin yatirim degerini besleyen residence terrace tower home office mall ve suites rsquo;den olusan karma bir projeis aile doga yasamge ccedil;mis ile gelecegin l uuml;ks ile konforun estetikesenyurtharamiderezafer mah konut ticari projeler