Hep İstanbul Projesi

İstanbul / Esenyurt

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 56,800 m²

+90 212-875 30 40

Yazdır (PDF)

Tekfen Tekfen Emlak Geliştirme tarafından İstanbul’un hızla gelişen bölgeleri arasında yer alan Esenyurt’un en değerli lokasyonunda hayata geçirilen “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul, Tekfen kalitesini son kullanıcılara ve yatırımcılara ulaşılabilir fiyatlarla buluşturuyor.
HEP İstanbul E-5 ve TEM Otoyolu bağlantı noktasında, boyut, görünürlük ve ulaşım açısından bölgenin en iyi lokasyonunda yer alıyor.  HEP İstanbul’un ulaşımı, güçlü karayolu bağlantılarının yanı sıra mevcut metrobüs hattı ve 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy – Beylikdüzü, Esenyurt- Avcılar ve Büyükçekmece- Esenyurt raylı hattı ile destekleniyor. Proje ayrıca, kuzeyde inşa edilen 3’üncü havalimanı ve 3’üncü köprü güzergâhına da doğrudan bağlanıyor.
500 Milyon TL’lik proje değerine sahip olan HEP İstanbul projesi, 56.880 metrekare arsa üzerinde 253 bin metrekare inşaat alanıyla  konumlanıyor.  .

 

11 yüksek blok ve 14 sıra ev bloğundanden oluşan HEP İstanbul’da toplam 1.424 daire yer alıyor. Projede konut ünitelerinin yanısıra toplam 2600 m2 alana sahip ticari üniteler yer alıyor. Projenin site girişine konumlandırılan ticari alanlarda süpermarket, alışveriş alanları, cafeler ve restoranların yer alması planlanıyor.   
“Hayatımın Evi Projesi”nde eksiksiz bir yaşam alanı oluşturmak için evler ve sosyal yaşam tüm detayları ile planlandı.
2.70 mt net tavan yüksekliği, 10 m2’den küçük olmayan odaları, çamaşır odası, kapalı otopark ve deposu ile  fonksiyonel evler planlandı.
Aile yaşamı ve özellikle çocuklar yaşamın merkezine konumlandırılırken, sosyal alanlar bu kapsamda çeşitlendirildi. Farklı yaş grupları için çocuk oyun alanları, spor ve jimnastik salonu, kapalı ve açık yüzme havuzları, kütüphane, cep sineması ve zengin bitki örtüsü sitenin sosyal yaşamındaki sadece birkaç alan.
HEP İstanbul projesinde Tekfen’in daha önceki projelerinde olduğu gİbi LEED Yeşil Bina sertifikası alması hedefleniyor.
İnşaatına Kasım 2014’te başlanacak olan HEP İstanbul’un Nisan 2017’de sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.
 

Fiyatlar

GÜNCEL FİYAT İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.

0532 586 55 57

İstanbul / Esenyurt

Firma Bilgileri

EMLAK34- Gayrimenkul Danışmanlığı
Hürriyet Bulvarı No:28 Kat:1 Daire:4 Beyza Konağı
Beylikdüzü / Yakuplu
34540 İstanbul
Bize Ulaşın
EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri hep istanbul projesi tekfen tekfen emlak gelistirme tarafindan istanbul rsquo;un hizla gelisen b ouml;lgeleri arasinda yer alan esenyurt rsquo;un en degerli lokasyonunda hayata ge ccedil;irilen ldquo;hayatimin evi projesi rdquo; hep istanbul tekfen kalitesini son kullanicilara ve yatirimcilara ulasilabilir fiyatlarla bulusturuyorhep istanbul e 5 ve tem otoyolu baglanti noktasinda boyut g ouml;r uuml;n uuml;rl uuml;k ve ulasim a ccedil;iesenyurtharamidere konut ticari projeler EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri,hep,istanbul,projesi,tekfen,tekfen,emlak,gelistirme,tarafindan,istanbul’un,hizla,gelisen,bölgeleri,arasinda,yer,alan,esenyurt’un,en,degerli,lokasyonunda,hayata,geçirilen,“hayatimin,evi,projesi”,hep,istanbul,tekfen,kalitesini,son,kullanicilara,ve,yatirimcilara,ulasilabilir,fiyatlarla,bulusturuyor,hep,istanbul,e-5,ve,tem,otoyolu,baglanti,noktasinda,boyut,görünürlük,ve,ulasim,açi,esenyurt,haramidere,konut,+,ticari,projeler, EMLAK34 Beylikdüzü Satılık Kiralık Emlak Ev Daire Arsa İşyeri hep istanbul projesi tekfen tekfen emlak gelistirme tarafindan istanbul rsquo;un hizla gelisen b ouml;lgeleri arasinda yer alan esenyurt rsquo;un en degerli lokasyonunda hayata ge ccedil;irilen ldquo;hayatimin evi projesi rdquo; hep istanbul tekfen kalitesini son kullanicilara ve yatirimcilara ulasilabilir fiyatlarla bulusturuyorhep istanbul e 5 ve tem otoyolu baglanti noktasinda boyut g ouml;r uuml;n uuml;rl uuml;k ve ulasim a ccedil;iesenyurtharamidere konut ticari projeler